Mungkinkah ::

segala kesedihan akan di akhiri dengan kegembiraan
segala penderitaan di akhiri dengan kebahagiaan
segala kejahatan diakhiri dengan kebaikan ??

Carian anda??

Mengenaliku..

Aku dilahirkan oleh ibundaku di Ipoh, Perak. Oleh kerana ayahandaku telah bersara dari pekerjaannya lantas kami pun kembali ke Kedah.. Di negeri jelapang padi inilah aku membesar sebagai pu3. Aku tidak kesunyian kerana mempunyai kakak dan abang. Mahligai ibunda dan ayahandalah tempat yang teristimewa dan banyak kenangannya.

Kini pu3 telah dewasa dan telah mempunyai 4 cahaya mata. Seorang 2 puteri dan 2 putera. Namun Allah lebih menyayangi puteraku. Kini tinggallah aku bersama 2 puteri dan seorang putera. Aku kini menetap di Kedah di negeri tempat aku membesar..

Anakku yang sulung kini berumur 8 tahun, bijak, petah berkata-kata dan pemalu. Anakkku yang kedua berumur 6 tahun, aktif, pintar dan nakal. Anakku yang keempat pula masih kecil lagi baru berumur 6 bulan. Tanpa kehadiran mereka pasti suramlah hidup ini.

Buat kalian, terima kasih kerana sudi melawatku di blog yang tak seberapa ini. Blog ini hanya mengisahkan suka dukaku dan anak-anak.. Sekadar luahan rasa..

Tuesday, August 16, 2011

Salam Ramadan

Salam sayang buat semua.. emm lama sungguh x update blog ni.. Agaknya.. follower pun dah lari kann.. Susah sungguh nak curi masa untuk semua nie, sejak pindah ke Jabatan baru nie rasanya 2 kali je kot sempat aku add new post.. hmm  hari nie dah pun masuk hari yang ke 16 berpuasa.. Alhamdulilah.. dah 2 tahun kami berpuasa ni Kedah.. Yang palinng bestkan.. aku tak payah lagi nak berebut balik kampung mana.. Sah.. sah lah aku x p manaa.. tp tu la feeeling utk nyanyikan lagu balik kampung tu still ada.. lagu feveret tuuhhh.. Hmmm baru rayaa.. dn persiapan hari raya belum lengkap lagi ne.. Hari jumaaat lepas baru bli kasut raya kat anak2.. Hmmm penat nyerrr dah bawa semua ngan amani pun aku heret.. Last2 aku gak yang tak boleh nak control.. Apa taknya semuanya nak beli on d spot.. pengsan ...So ceritanya kena la amik cuti bawa p shoping raya...