Mungkinkah ::

segala kesedihan akan di akhiri dengan kegembiraan
segala penderitaan di akhiri dengan kebahagiaan
segala kejahatan diakhiri dengan kebaikan ??

Carian anda??

Mengenaliku..

Aku dilahirkan oleh ibundaku di Ipoh, Perak. Oleh kerana ayahandaku telah bersara dari pekerjaannya lantas kami pun kembali ke Kedah.. Di negeri jelapang padi inilah aku membesar sebagai pu3. Aku tidak kesunyian kerana mempunyai kakak dan abang. Mahligai ibunda dan ayahandalah tempat yang teristimewa dan banyak kenangannya.

Kini pu3 telah dewasa dan telah mempunyai 4 cahaya mata. Seorang 2 puteri dan 2 putera. Namun Allah lebih menyayangi puteraku. Kini tinggallah aku bersama 2 puteri dan seorang putera. Aku kini menetap di Kedah di negeri tempat aku membesar..

Anakku yang sulung kini berumur 8 tahun, bijak, petah berkata-kata dan pemalu. Anakkku yang kedua berumur 6 tahun, aktif, pintar dan nakal. Anakku yang keempat pula masih kecil lagi baru berumur 6 bulan. Tanpa kehadiran mereka pasti suramlah hidup ini.

Buat kalian, terima kasih kerana sudi melawatku di blog yang tak seberapa ini. Blog ini hanya mengisahkan suka dukaku dan anak-anak.. Sekadar luahan rasa..

Monday, June 20, 2011

Al-Fatihah buat tersayang..


Sayangku...
Al fatihah  dan moga dikau kekal bahagia di sisi org-org beriman..Yaa allah walaupun genap 2 tahun Ammar pergi namun aku masih dapat merasakan kehadiran dia. Hari ni adalah hari aku melahirkan dia.. Secara tiba-tiba suasana dan keadaan menerpa di ruang mataku.. Kejadian mu Ya Allah.. Aku bersyukur.. Ammar pergi dengan aman.. Ya allah hanya pintaku .. suatu hari nanti ketemukan lah aku dngan anak ku ini.. Aku terlalu merinduinya.. 

Syukur padamu Ya Allah, alhamdulilah ku perolehi Amani Insyirah.. Kembar Ammar..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi menjengah blog saya, sudilah kiranya mmeberi sebarang komen.