Mungkinkah ::

segala kesedihan akan di akhiri dengan kegembiraan
segala penderitaan di akhiri dengan kebahagiaan
segala kejahatan diakhiri dengan kebaikan ??

Carian anda??

Mengenaliku..

Aku dilahirkan oleh ibundaku di Ipoh, Perak. Oleh kerana ayahandaku telah bersara dari pekerjaannya lantas kami pun kembali ke Kedah.. Di negeri jelapang padi inilah aku membesar sebagai pu3. Aku tidak kesunyian kerana mempunyai kakak dan abang. Mahligai ibunda dan ayahandalah tempat yang teristimewa dan banyak kenangannya.

Kini pu3 telah dewasa dan telah mempunyai 4 cahaya mata. Seorang 2 puteri dan 2 putera. Namun Allah lebih menyayangi puteraku. Kini tinggallah aku bersama 2 puteri dan seorang putera. Aku kini menetap di Kedah di negeri tempat aku membesar..

Anakku yang sulung kini berumur 8 tahun, bijak, petah berkata-kata dan pemalu. Anakkku yang kedua berumur 6 tahun, aktif, pintar dan nakal. Anakku yang keempat pula masih kecil lagi baru berumur 6 bulan. Tanpa kehadiran mereka pasti suramlah hidup ini.

Buat kalian, terima kasih kerana sudi melawatku di blog yang tak seberapa ini. Blog ini hanya mengisahkan suka dukaku dan anak-anak.. Sekadar luahan rasa..

Tuesday, November 24, 2009

Saya boleh lakukan

Alhamdulillah,tahniah,congratulations, kerana berjaya migrate web kami, walaupun baru test tapi ne petanda yg bagus. Cayalah Dila kepakaranmu terselah harine. Aku tak la byk pun membantu sekadar peneman, pemberi semangat dan juga penyibuk. Akhirnya setelah btungkus lumus seharian kami berjaya upkan web. Dengan semangat,keyakinan dan paling penting kesabaran pasti membuahkan hasil. Macm kata kapten boleh dalam astro ceria, saya boleh lakukan,saya boleh lakukan. Esok kami kami teruskan lg dgn load ke server pla. Kami boleh lakukan...

1 comment:

  1. Bila nak load web ke server kita nie dila.. Lum siap lagi ke server tu.. huhu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi menjengah blog saya, sudilah kiranya mmeberi sebarang komen.