Mungkinkah ::

segala kesedihan akan di akhiri dengan kegembiraan
segala penderitaan di akhiri dengan kebahagiaan
segala kejahatan diakhiri dengan kebaikan ??

Carian anda??

Mengenaliku..

Aku dilahirkan oleh ibundaku di Ipoh, Perak. Oleh kerana ayahandaku telah bersara dari pekerjaannya lantas kami pun kembali ke Kedah.. Di negeri jelapang padi inilah aku membesar sebagai pu3. Aku tidak kesunyian kerana mempunyai kakak dan abang. Mahligai ibunda dan ayahandalah tempat yang teristimewa dan banyak kenangannya.

Kini pu3 telah dewasa dan telah mempunyai 4 cahaya mata. Seorang 2 puteri dan 2 putera. Namun Allah lebih menyayangi puteraku. Kini tinggallah aku bersama 2 puteri dan seorang putera. Aku kini menetap di Kedah di negeri tempat aku membesar..

Anakku yang sulung kini berumur 8 tahun, bijak, petah berkata-kata dan pemalu. Anakkku yang kedua berumur 6 tahun, aktif, pintar dan nakal. Anakku yang keempat pula masih kecil lagi baru berumur 6 bulan. Tanpa kehadiran mereka pasti suramlah hidup ini.

Buat kalian, terima kasih kerana sudi melawatku di blog yang tak seberapa ini. Blog ini hanya mengisahkan suka dukaku dan anak-anak.. Sekadar luahan rasa..

Wednesday, November 11, 2009

Sahabat lama

sabtu, aku dikunjungi sahabat lama,merangkap ex-bos lama. Lama juga x jumpa. Penampilan jun byk juga berubah. Tapi aku amat hargai dia masih sudi dtg melawat aku. Dari dia jugalah byk pekara yg kami kongsi,suka duka harungi bersama. Penghijrahan beliau sebab mengikut suami. Waktu dia bgtau nak pindah tu rasa sedih sgt, mana taknya masa mula aku sampai sini dia la shbt petamaku. Kini aku dpat berita penganti beliau yg kini juga shbtku akan btukar juga. Nampaknya jarang shbt ini akan kekal dsini.tak apalah rezeki mrkkan.

2 comments:

Terima kasih kerana sudi menjengah blog saya, sudilah kiranya mmeberi sebarang komen.