Mungkinkah ::

segala kesedihan akan di akhiri dengan kegembiraan
segala penderitaan di akhiri dengan kebahagiaan
segala kejahatan diakhiri dengan kebaikan ??

Carian anda??

Mengenaliku..

Aku dilahirkan oleh ibundaku di Ipoh, Perak. Oleh kerana ayahandaku telah bersara dari pekerjaannya lantas kami pun kembali ke Kedah.. Di negeri jelapang padi inilah aku membesar sebagai pu3. Aku tidak kesunyian kerana mempunyai kakak dan abang. Mahligai ibunda dan ayahandalah tempat yang teristimewa dan banyak kenangannya.

Kini pu3 telah dewasa dan telah mempunyai 4 cahaya mata. Seorang 2 puteri dan 2 putera. Namun Allah lebih menyayangi puteraku. Kini tinggallah aku bersama 2 puteri dan seorang putera. Aku kini menetap di Kedah di negeri tempat aku membesar..

Anakku yang sulung kini berumur 8 tahun, bijak, petah berkata-kata dan pemalu. Anakkku yang kedua berumur 6 tahun, aktif, pintar dan nakal. Anakku yang keempat pula masih kecil lagi baru berumur 6 bulan. Tanpa kehadiran mereka pasti suramlah hidup ini.

Buat kalian, terima kasih kerana sudi melawatku di blog yang tak seberapa ini. Blog ini hanya mengisahkan suka dukaku dan anak-anak.. Sekadar luahan rasa..

Wednesday, October 28, 2009

s3pi!


Rasanya dah lama aku tak update blog nie.. Sememangnya aku sibuk dengan kerja aku dan juga entah la.. Tak de idea kot. Seronok plak melawat blog orang lain yang penuh dengan cerita ceritinya. Tapi aku bagaikan tak bersemangat untuk terus berkarya di sini.

3 comments:

  1. Ala kak.. teruskanlah menulis... nnti sy pun sepi jugak, kurg rakan berblog...

    huhu..exam hr ni susah drpd semalam.. doa lah lulus pun jdlah, kalau xdpt 80, 90 pun jadilah.. malas nak serabut kepala amik lagi.. doakan yeh:D

    ReplyDelete
  2. Kadang2 member ada ms yang tak terluah benda yg kita nk share..
    Kadang2, mmg takde idea lgsg..
    Ikut mood jgk..
    =)

    ReplyDelete
  3. adie: i.allah lulus tu..ntah la adie napa tak de idea je nie
    jiey: tu la.. bila x de idea tu yg kosong je..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi menjengah blog saya, sudilah kiranya mmeberi sebarang komen.