Mungkinkah ::

segala kesedihan akan di akhiri dengan kegembiraan
segala penderitaan di akhiri dengan kebahagiaan
segala kejahatan diakhiri dengan kebaikan ??

Carian anda??

Mengenaliku..

Aku dilahirkan oleh ibundaku di Ipoh, Perak. Oleh kerana ayahandaku telah bersara dari pekerjaannya lantas kami pun kembali ke Kedah.. Di negeri jelapang padi inilah aku membesar sebagai pu3. Aku tidak kesunyian kerana mempunyai kakak dan abang. Mahligai ibunda dan ayahandalah tempat yang teristimewa dan banyak kenangannya.

Kini pu3 telah dewasa dan telah mempunyai 4 cahaya mata. Seorang 2 puteri dan 2 putera. Namun Allah lebih menyayangi puteraku. Kini tinggallah aku bersama 2 puteri dan seorang putera. Aku kini menetap di Kedah di negeri tempat aku membesar..

Anakku yang sulung kini berumur 8 tahun, bijak, petah berkata-kata dan pemalu. Anakkku yang kedua berumur 6 tahun, aktif, pintar dan nakal. Anakku yang keempat pula masih kecil lagi baru berumur 6 bulan. Tanpa kehadiran mereka pasti suramlah hidup ini.

Buat kalian, terima kasih kerana sudi melawatku di blog yang tak seberapa ini. Blog ini hanya mengisahkan suka dukaku dan anak-anak.. Sekadar luahan rasa..

Wednesday, September 9, 2009

Desktop Produktiviti

Selamat Tinggal, MS WORD 2003, 09.09.09, hari nie dapat belajar MS WORD 2007, emm... mula tgk software dalam pc baru aku ni memang la tak berapa faham. Berbeza sangat toolbarnya. Walaupun aku dalam bidang IT pening juga nak mencari. Apatah lagi kawan-kawan yang lain. Alhamdulilah atas usaha En. Mie dan anak buahnya. Kami berjaya mengubah kesukaran tu dalam bentuk yang lebih menarik lagi. 

Welcome MS 2007, rupanya tanpa disedari banyak features2 yang baru dan menarik dapat kita pelajari. Nak ku ajarkan di sini tak kesampaian . Maybe link Microsoft Word 2007 Tutorial ini sedikit sebanyak dapat membantu rakan2 yang terkial2 mencari. Kesimpulannya aku puas hati dengan kursus pendek hari ini. WORD 2007 memang memudahkan dan mempercepatkan kerja. Tak caya ke?? Cuba la sendiri.. Bess.. wooo (kih.kih cam la dapat % dr microsoft). Rugi siapa yang tak hadir tadi..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi menjengah blog saya, sudilah kiranya mmeberi sebarang komen.